Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Alattomos horda
  2016-03-23 19:45:08, szerda
 
  Alattomos horda

Posted on 2016-03-23 by Admin

Így akarták a Jobbikra tolni a kopaszbotrányt

Egyre több jel mutatja, hogy a Nemzeti Választási Irodánál egy hónappal ezelőtt történtek szervezője úgy komponálta meg az eseményeket, hogy a gyanú a Jobbikra terelődjön. Ezt bizonyítja a kopaszok maskarája, a szerepjátékuk közben elhangzott elszólások, valamint egy rejtélyes rendőrségi jegyzőkönyv, amely ellentétes Pálffy Ilonáék lapunk számára megküldött nyilatkozatával.
Az országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának két héttel ezelőtti ülésén a képviselők meghallgatták az országos rendőrfőkapitányt a ,,kopasz-gate"-el kapcsolatban. Papp Károly altábornagy arról számolt be, hogyan kezelte a rendőrség a Nemzeti Választási Irodánál (NVI) történteket. Mint kiderült, sem a szocialisták, sem az iroda munkatársai nem kértek konkrét rendőri intézkedést. Ezt egyébként a későbbi nyilatkozatokban valamennyien elismerték. Érdekes körülmény, hogy az NVI elnöke, Pálffy Ilona annak ellenére tekintett el ettől a lehetőségtől, hogy egyik kollégáját atrocitás érte az épület előtt.
A rendőrségi jegyzőkönyv szerint - amelynek nyilvánosságra hozatalát a főkapitány is szorgalmazta - Dorkó József, az NVI üzemeltetési osztályvezetője azt nyilatkozta meghallgatása alkalmával, hogy az épületnél reggel 6 óra tájban 20 Jobbikhoz köthető fiatalember jelent meg.
Azzal kapcsolatban, hogy az osztályvezető mi alapján jutott erre a következtetésre, az iroda vezetőjét, Pálffy Ilonát szerettük volna megkérdezni, aki kollégáján keresztül egy nyilatkozatot küldött szerkesztőségünknek.

kam
Valaki hazudik
A nyilatkozat szerint az NVI munkatársai szerdán tesznek először tanúvallomást az ügyben, erre ugyanis eddig még nem került sor.
Az ominózus napon a rendőrség kétszer járt az Alkotmány utcai székháznál, ahol a kijelölt kapcsolattartó fogadta őket, majd átadta számukra névjegykártyáját. A rendőrök az üzemeltetési osztályvezető invitálása ellenére az épületen kívül maradtak, és a találkozó alkalmával ,,nem hangzott el semmilyen minősítés az ott jelen lévő csoport párt- vagy egyéb hovatartozásáról".
Az esetről a helyszínen jegyzőkönyvet nem vettek fel - zárul az NVI kommünikéje.

kopa
Egyenruha jelképekkel
Az események leghitelesebb szemtanúja, a szocialista Nyakó István az ATV Egyenes Beszéd című műsorában mesélte el, hogy néztek ki és miket mondtak azok a kigyúrt férfiak, akik megakadályozták, hogy elsőként blokkolja a vasárnapi boltzárral kapcsolatos népszavazási kezdeményezését.
Mint mondta, a kopasz fiatalok két csoportra oszlottak: a bejárathoz közelebb álló csapat katonai uniformist és hozzá tartozó sapkát viselt, a hazai szélsőjobb összes folklórelemét felvonultatva azokon.
A másik csapat civil ruhát, farmert, dzsekit. Amikor az épület ajtaja megnyílt, először az egyenruhások nyomultak be, és utánuk ismét bezárták a bejáratot.
Az MSZP-s képviselő szerint a kint rekedt civil kopaszok ekkor így méltatlankodtak:
“Níídd má', a gárdistákat beengedik, minket, cigányokat meg nem".
Ekkor még úgy tűnt, a két csoport egymás riválisa.
Amikor azonban minden aspiránst beengedtek az aulába, néhány óra után fellazult a fegyelem, és szerepükből ki-kilépve a két kopasz csapat tagjai keresztnevükön kezdték el szólítani egymást, illetve egyértelmű jeleit mutatták annak, hogy jól ismerik egymást - emlékezett vissza Nyakó a részletekre.

psz
A Jobbikra tolták volna
A jobbikos Mirkóczki Ádám szerint a maskarából, a gárdázásból és a rendőrségi jegyzőkönyvből egyértelmű történet rajzolódik ki szemeink előtt. Mint a párt szóvivője portálunknak elmondta: ha a sajtó munkatársai nem azonosítják be a kopaszok Fradi Security-s kötődéseit, akkor ma mindenki úgy emlékezne a sztorira, mint egy gárdista attakra. Éppen emiatt tervezi, hogy indítványozni fogja az ominózus bizottsági ülés ezen napirendi pontjáról szóló jegyzőkönyv nyilvánossá tételét.
,,A Fidesz teljesen törvénytelen módon megakadályozta az egyik ellenzéki pártot alkotmányos jogainak gyakorlásában, majd egy másik ellenzéki párttal akarta elvitetni a balhét" - vélekedik Mirkóczki, aki szerint a rendőrség kivételével gyakorlatilag mindenki be tudta azonosítani a kopaszokat.
Ennek ellenére a főkapitány azt válaszolta az egyik ellenzéki képviselő kérdésére, hogy csak szükség esetén kerülhet szóba Kubatov Gábor Fradi elnök meghallgatása.
Még kiderülhet
Fideszes parlamenti forrásaink azzal próbálták védeni a mundér becsületét, hogy egy-két alkalmi segítségnyújtás a Fradinak a kopaszok részéről valamilyen esemény biztosításában még nem jelenti azt, hogy az NVI épületét elfoglalók feltétlenül Kubatov Gábor Fidesz alelnök emberei lennének. Azt azonban hozzátették: nem lepődnének meg, ha ténylegesen bizonyítást nyerne, hogy mégis.
(atv)
Bal-Rad komm: Ebben az országban LEHETETLENSÉG OLYAN GAZTETTET ELKÉPZELNI, amit ne lehetne ráhúzni első látásra a döbrögista hordára! Ez a banda SEMMITŐL NEM RIAD VISSZA! Köreikben a csalás és a hazugság képessége ELEMI ELVÁRÁS, a bűnre való hajlam pedig VELÜK SZÜLETETT KÉSZSÉG!


http://www.balrad.com/2016/03/23/alattomos-horda/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nyilatkozatokban, hovatartozásáról, névjegykártyáját, nemzetbiztonsági, kezdeményezését, osztályvezetője, nyilatkozatával, segítségnyújtás, következtetésre, méltatlankodtak, megakadályozták, kopaszbotrányt, kapcsolattartó, nyilvánosságra, biztosításában, megakadályozta, keresztnevükön, jegyzőkönyvből, meghallgatása, szerepjátékuk, felvonultatva, leghitelesebb, folklórelemét, lehetetlenség, gyakorlatilag, jegyzőkönyvet, gyakorlásában, osztályvezető, meghallgatták, tanúvallomást, indítványozni, nyilatkozatot, bizottságának, egyenruhások, kapcsolatban, országgyűlés, hónappal ezelőtt, kopaszok maskarája, szerepjátékuk közben, rejtélyes rendőrségi, országgyűlés Nemzetbiztonsági, képviselők meghallgatták, országos rendőrfőkapitányt, iroda munkatársai, későbbi nyilatkozatokban, épület előtt, rendőrségi jegyzőkönyv, épületnél reggel, iroda vezetőjét, nyilatkozatot küldött, nyilatkozat szerint, ominózus napon, Nemzeti Választási Irodánál, Pálffy Ilonáék, Nemzetbiztonsági Bizottságának, Papp Károly, Pálffy Ilona, Dorkó József, Pálffy Ilonát, Nyakó István, Egyenes Beszéd, Mirkóczki Ádám, Fradi Security-s, Kubatov Gábor Fradi, Kubatov Gábor Fidesz, LEHETETLENSÉG OLYAN GAZTETTET ELKÉPZELNI, SEMMITŐL NEM RIAD VISSZA, ELEMI ELVÁRÁS, VELÜK SZÜLETETT KÉSZSÉG,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mindenünk, amink van, amit sze...  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  György napra  Paul David Tripp Április 24  Mosolyogtál már ma?  Ünnepelj csak  Környezetvédelem  Az udvariasság alapja: önismer...  György napra  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Paul David Tripp Április 26  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Viharban csak az a fa marad ál...  Jó éjt  Jó éjszakát  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Becsüld meg azt amid van,...  Sokkal bölcsebb a természet,  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Gárdonyi Géza - Április végén  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Irgalom és ítélet  Gárdonyi Géza - Április végén  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Két ember becsülete  Két ember becsülete  Jó éjszakát  A Mester kezének érintése  Idézetek a barátságról  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Jó éjt  Pillangó  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Ébredj  Föld napja április 22  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Zilahy Lajos gondolata  Zilahy Lajos gondolata  Bizonyos kulturális szint nélk...  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam Krisztinától  Sokkal bölcsebb a természet,  Becsüld meg azt amid van,...  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Föld napja április 22  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Naplemente  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Környezetvédelem  Szent György napi hiedelmek, s...  Esti kép  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
hónappal ezelőtt, kopaszok maskarája, szerepjátékuk közben, rejtélyes rendőrségi, országgyűlés Nemzetbiztonsági, képviselők meghallgatták, országos rendőrfőkapitányt, iroda munkatársai, későbbi nyilatkozatokban, épület előtt, rendőrségi jegyzőkönyv, épületnél reggel, iroda vezetőjét, nyilatkozatot küldött, nyilatkozat szerint, ominózus napon, rendőrség kétszer, kijelölt kapcsolattartó, üzemeltetési osztályvezető, épületen kívül, találkozó alkalmával, helyszínen jegyzőkönyvet, események leghitelesebb, szocialista Nyakó, kigyúrt férfiak, vasárnapi boltzárral, kopasz fiatalok, bejárathoz közelebb, hazai szélsőjobb, másik csapat, épület ajtaja, egyenruhások nyomultak, kint rekedt, gárdistákat beengedik, jobbikos Mirkóczki, rendőrségi jegyzőkönyvből, párt szóvivője, sajtó munkatársai, kopaszok Fradi, gárdista attakra, ominózus bizottsági, egyik ellenzéki, másik ellenzéki, rendőrség kivételével, mundér becsületét, kopaszok részéről, országban LEHETETLENSÉG, döbrögista hordára, banda SEMMITŐL, hazugság képessége, bűnre való, nyilatkozatokban, hovatartozásáról, névjegykártyáját, nemzetbiztonsági, kezdeményezését, osztályvezetője, nyilatkozatával, segítségnyújtás, következtetésre, méltatlankodtak, megakadályozták, kopaszbotrányt, kapcsolattartó, nyilvánosságra, biztosításában, megakadályozta, keresztnevükön, jegyzőkönyvből, meghallgatása, szerepjátékuk, felvonultatva, leghitelesebb, folklórelemét, lehetetlenség, gyakorlatilag, jegyzőkönyvet, gyakorlásában, osztályvezető, meghallgatták, tanúvallomást, indítványozni, nyilatkozatot, bizottságának, egyenruhások, kapcsolatban, országgyűlés, valamennyien, szocialisták, szorgalmazta, törvénytelen, üzemeltetési, lehetőségtől, portálunknak, népszavazási, bizonyítást, ténylegesen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.